Kérdések, válaszok
oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 
kérdező

Tisztelt Polgármester Úr! Mikor fejeződik már be a Várkerületen a sok munka? A túristák mit szólnak a munkagépekhez?

Dr. Fodor Tamás

Tisztelt Hozzászóló!

Bizonyára hallott róla, hogy a Várkerület felújítását uniós pályázati forrás segítségével megkezdte a város. Ez azt jelenti, hogy a közműcseréket követően átalakul a parkolási és közlekedési rend, nagyobb hosszabb sétáló utak jönnek létre, emellett díszburkolattal látják el az útszakaszt. A kivitelezés még csak most kezdődik majd el igazán, kérjük a soproniak türelmét és támogatását a munkálatokkal járó kellemetlenségekhez. Biztos vagyok abban, hogy a végeredmény mindenkit kárpótol majd.

Üdvözlettel: Dr. Fodor Tamás

 

Horváth István

Polgármester Úr! Kinél kell bejelenteni a kátyúkat? Van olyan osztály, akinek tudjuk jelezni? Köszönettel: Horváth István

Dr. Fodor Tamás

Tisztelt Horváth István Úr!

Lakossági bejelentéseket a Polgármesteri Hivatal Városgazdálkodási Osztályán lehet megtenni akár személyesen, akár telefonon az 515-124-es telefonszámon.

Üdvözlettel: Dr. Fodor Tamás

 

kora zsanett

Tisztelt Polgármester Úr! 2 gyerekes anyuka vagyok, 27 éves, nagymamámmal élek és édesanyámmal, jelenleg dolgozom albérletben vagyunk, lakásom nincs mert az adósságok sora elviszi. Hála istennek a maguk varosában találtam meg a munkát és a megélhetésünket. Érdeklődni szeretnék hogy lehetséges e hogy a maguk varosában, azaz a mi városunkban 3 vagy 2 és fel szobás lakáshoz jussak, hogy én is és a gyerekeim is biztos háttérrel rendelkezzek. kaphatnék e segitséget, az albérletem 80 000, ezt esetleg részlet fizetésre fordítanám ha lehetséges természetesen önök felé. Kérem segitsenek, köszönöm szépen. várom válaszát.

Dr. Fodor Tamás

Tisztelt Hozzászóló!

Önkormányzati rendeletünk pontosan szabályozza a lakáshoz jutás szabályait és feltételeit. Azt javaslom Önnek, hogy személyesen keresse fel a Polgármesteri Hivatalt, ahol az ügyintézők tájékoztatják Önt a lakáspályázatokon való indulás feltételeiről.

Üdvözlettel: Dr. Fodor Tamás

 

Nagy Máté

Tisztelt Polgármester úr! A Virágvölgy egyes részein hosszú évek óta megoldtatlan a szennyvízelvezetés kérdése. A Körtés utca - Dudlesz utca - Csőszház utca szakaszon, ahol évekkel ezelőtt kiépült a villamos áram- és ivóvízhálózat, valamint a telkek nagy többsége már belterületbe lett vonva, szintén hiányzik a szennyvíz. Az érintett telektulajdonosok többségének összefogásával alakulóban van a közműtársaság, amely ezt a beruházást elvégezné. A Vízművel történt előzetes egyeztetés alapján a projektnek műszaki akadálya nincs és a városrendezési koncepcióval is összhangban van. Ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy számíthatunk-e az Ön támogatására illetve az Önkormányzat segítséget tud-e nyújtani a beruházás finanszírozásában? Különös tekintettel arra, hogy az állam átvállalta a város eddigi adósságait és ezáltal - remélhetőleg - rendelkezésre állnak városfejlesztésre szánható források? Válaszát előre is köszönöm és a további munkájához sok sikert kívánok! Tisztelettel: Nagy Máté

Dr. Fodor Tamás

Tisztelt Nagy Máté!

Kérem, hogy a részletek megismerése érdekében vegyék fel a kapcsolatot Németh Gergely városi főépítésszel az 515-183-as telefonszámon.

Üdvözlettel: Dr. Fodor Tamás

 

oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33