Kérdések, válaszok
oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 
ildikó

Tisztelt Polgár Mester Úr!Én avval a kéréssel fordulok önhöz,hogy a hétvégi rendezvényeket,amiket a Fő Téren tartanak,nem-e lehetne csökkenteni!Borzasztó,nekünk Fő Téri lakosoknak,amit ez miatt át kell élnünk!A Héten péntek,szombat,éjjel 2-ig ment a műsor,olyan hangerővel,hogy csukott ablaknál(ami 30 fokban nem kellemes),sem lehet az otthonunkban pihenni!Én személy szerint,szombaton,és vasárnap is dolgoztam reggeltől 16,30-ig,és fáradtan,ingerülten mentem a munkába!Vasárnap 5 órakor értem haza,nagyon fáradtan,és még mindig tartott a műsor!Ez előtt 2 héttel a 4 napos Pünkösdi ünnepeken ugyan ez volt!Örültünk,a fársztó munka után,hogy lesz 4 nap pihenő,de rosszabb volt mintha dolgoztam volna!Nyilván ön ebből nem érzékel semmit,mert nem itt lakik a környéken,és el sem tudja képzelni,hogy ez milyen borzasztó!Csukott ablaknál sem lehet hallani sem tv-t,sem rádiót,mert olyan decibellel szól a zene,hogy lehetetlen minden nemű kikapcsolódás vagy pihenés,pedig úgy gondolom,hogy azért van az otthonunk,hogy ki pihenjülk az egész heti fáradtságos munkát!Az volna a javaslatom,hogy amikor ilyen ünnep van,akkor osszák meg a városban,vagy akár városeon kivül,hogy ne 1 helyen legyen 4 napon keresztül,hanem 1-1 napot máshol,és időben úgy éjfélre le csökkenteni,mert hajnal 2-kor van vége a zenének,és utána még kb 1 ora amire el oszlik a tömeg!Tisztelt Plgár Mester úr!Kérem önt,hogy legyen kedves ezeket a dolgokat mérlegelni,gondolni a fáradt dolgozó emberekre,idősekre,és gyermekekre akik itt laknak a környéken!Tisztelettel:Ildikó

Dr. Fodor Tamás

Tisztelt Hozzászóló!

Valóban, városunk rendezvényeinek jelentős részének a Fő tér a helyszíne, így volt ez nem csak az elmúlt évtizedekben, hanem nyugodtan mondthatjuk, hogy az elmúlt évszázadokban is. Egy városban a Fő tér mindig a közösségi élet egyik mozgatója. Abban Önnek igaza van, hogy bizonyos rendezvények esetében a hangerő, illetve a rendezvény időtartama átlépheti a megengedett határt, erre igyekszünk kiemelt fgyelmet fordítani és a szervezőket ilyen esetekben egyből figyelmeztetni. Városunkban nem csak a Fő téren vannak programok, elég csak a VOLT Fesztiválra gndolni a Lővérekben, vagy a musicelekre a városi stadionban. Ilyen esetekben is mindig kérjük az ott élők türelmét és megértését.


Üdvözlettel: Dr. Fodor Tamás

 

molnár zsolt

mit hajlandó végre tenni is a füzetéséért? Jár Ön az Akkorba? Akkor már biztos szólították le békési prostituáltak napi szinten,mert engem igen,ugyanis arra viszem általános iskolába a kislányom.. Jár Ön a városba? Mert,akkor látja a rengeteg mocskot és eldobott szemetet,de utcaseprőt sehol.. Itt jegyezném meg,hogy ennek a vizsgálatát a Holldinggal szemben kérni fogom... Járt Ön valaha a Szög utcában? Igen,Sopronban van... A parkolási díj a csillagos ég,de nem is ez a baj,hanem a kialakított keréktörésmentes és felfestett parkolóhelyek hiánya... Azt mondta,hogy Walter Dezső hiányosságait és hibáit kijavítja... Ő sem tette ezt meg,ugyan úgy Ön sem teszi... Vagy Sopronnak csak ott kell szépnek lennie ammerre Ön és a Kedves "társai" járnak??? Mire füzetünk akkor??? Kérdi a soproni polgármestert egy soproni (tőzsgyökeres) polgár... Köszönöm megtisztelő válaszát... Tisztelettel: Molnár Zsolt 9400 Sopron,Szög u. ".

Dr. Fodor Tamás

Tisztelt Molnár Zsolt Úr!

A rendőrséggel közösen dolgozunk azért, hogy a prostitúciót ki tudjuk szorítani a város utcáiból. Zéró toleranciát hirdettünk, a rendőrség kiemelten foglalkozik ezzel a kérdéssel. A város tisztaságával kapcsolatban tett kritikája abból a szempontból helytálló, hogy ha csak és kizárólag a Holdingtól várjuk el lakókörnyezetünk rendbetételét, akkor biztos, hogy egyedül nem minden utcában tud hosszú távú eredményt elérni. Szükség van a környezettudatos gondolkodású lakosok segítségére is, hiszen sok esetben alig néhány perces önzetlen munkával rendben tartható a ház előtti útszakasz. Igaz ez a város valamennyi részére.

Üdvözlettel: Dr. Fodor Tamás

 

Horváthné

Tisztelt Polgármester Úr! Korábban olvastam, hogy az MSZP- t arra kötelezte a bíróság, hogy adjon ki helyreigazítást a Látlelet hazugságai miatt. Ez megtörtént? Lehet, hogy csak az én figyelmem kerülte el? Hozzám is fogják küldeni? Eddig mindig megkaptam a mocskolódó Látleletet. Köszönettel

Dr. Fodor Tamás

Tisztelt Hozzászóló!

Az MSZP a sajtóban jelentette be, hogy befejezte a Látlelet című kiadványuk helyesbítését, melyre a bíróság kötelezte őket. Egyelőre nincs módunk megítélni, hogy ez maradéktalanul megtörtént-e. Miután arra kötelezte őket a bíróság, hogy a korábbival azonos körhöz juttassa el a helyesbítést, először azt kell megvizsgálnunk, hogy ez megtörtént-e. Úgy tűnik azonban -és erre utalnak az Ön által leírtak is-, hogy nem sikerült maradéktalanul eleget tenniük az ítéletnek. Több olyan megkeresés érkezett hozzánk, hogy nem kaptak a helyesbítésből. Először szeretnénk megfelelő módon informálódni, majd csak azt követően tudunk döntést hozni a továbbiakról. Az MSZP kiadványának helyesbítését elolvashatja a www.sopron.fidesz.hu oldalon.

Üdvözlettel: Dr. Fodor Tamás

 

Aggódó

Polgármester Úr! Olvasva a Rák patak medrének rendezését, remélem az is benne lesz, hogy az engedélyek nélkül épített átjárókat, hidakat felszámolják abból sok van a területen!

Dr. Fodor Tamás

Tisztelt Hozzászóló!

Az engedély nélküli hidak, átjárók elbontása része a projektnek, ez ugyanúgy a mederrendezés része. Reményeink szerint nyárra már a teljes, 2,2 kilométer hosszú belterületi szakasz meg fog újulni.

Üdvözlettel: Dr. Fodor Tamás

 

oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33