Kérdések, válaszok
oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 
kérdező

Polgármester Úr! Közeleg a Piknik évforduló! Mikor kátyúzzák ki az oda vezető utat? Kb. 2 hónapja arra mentem kocsival és hatalmas lukak voltak rajta.

Dr. Fodor Tamás

Tisztelt Hozzászóló!

A Páneurópai Piknik Emlékhelyhez vezető úton egy hónappal ezelőtt a Holding munkatársai elvégezték az útburkolat javítását.

Üdvözlettel: Dr. Fodor Tamás

 

Egy állomás környéki lakó

Tisztelt Polgármester Úr ! Ezen email-t mélységes felháborodásomban írom Önnek. Jó, hogy a várost népszerűsíti a VOLT Fesztivál, a városnak és a vendéglátóiparnak jó, a feltételeket ehhez a nagyszabású rendezvényhez meg kellene teremteni, nem a város lakosságának bosszantására szervezni. Nem csak a fesztivál területén, a város más részein is. A problémám a következő, sok lakótársammal egyetértésben. A vasútállomás előtti területen órákon keresztül "heverésznek" a fiatalok miután megérkeznek a vonattal, vagy várnak a buszok indulására, isznak, hangoskodnak. Ezt még talán az emberek el is viselik, ezen a pár napon. Azonban a feltételek nem megoldottak erre a nagy létszámú tömegre, gondokolok itt arra, hogy a vasuállomáson van csak illemhely, mely ezt a nagy létszámú vendéget nem képes fogadni, a fiatalok a házak közötti területeket nyilvános WC-nek nézik, ez azért egy kicsit már felhaborító. Talán el kellene gondolkozni azon is, hogy "mobil WC-t" kellene ezen a területen felállítani erre a pár napra, ez lehetne a megoldás a problémára.  Kérem, hogy a jövő év vonatkozásában gondolkozzanak el ezen a lehetőségen, ha már több év bosszankodás után a szemétszedés végre megoldásra talált.

Dr. Fodor Tamás

Tisztelt Hozzászóló!

Köszönöm az észrevételt és a javaslatot. Minden évben próbálunk javítani a feltételeken. Idén a szemétgyűjtés fokozása mellett külön mobil wc-ket helyeztettünk el a Harkai úton. Meglátásunk szerint hasonló módon kell megoldást találni az Ön által említett problémára is. A vonatokon érkező több ezer fiatal számra valóban csak korlátozott számú illemhely áll rendelkezésre a vasútállomás környékén. Fel fogom venni a kapcsolatot a VOLT Fesztivál szervezőivel annak érdekében, hogy jövőre optimálisabb feltételeket tudjanak biztosítani.

Üdvözlettel: Dr. Fodor Tamás

 

István

Tisztelt Polgármester Úr! A mi gyönyörü városunk,parkok,terek,utcák,körforgalom,mindenhol virág ,szebbnél szebb virágok,tisztaság.Mi Sopron-i polgárok örülünk,hogy ilyen szép városban élhetünk,vigyázunk is rá,egy kis üröm is vegyül az örömbe.Sokak nevében kérdezem---meddig türik el azt az állapotot ami az "Ezersziget "virágboltnál található a Mátyás Király utcában.Ünnepi Hetek,Volt fesztivál,különbözö rendezvényekre rengetegen érkeznek városunkba és nagyon rossz benyomást kelt az ottani állapot.Semmihez sem hasonlitható az a rendetlenség ami ott található,NEM MÉLTÓ SOPRONHOZ. Önök rengeteget tettek a mi szép városunkért,nagyon nagy tisztelettel kérem/kérjük/ minél elöbb szüntessék meg azt a rettenetes csúnya állapotot. Tisztelettel. Egy Sopront szeretö polgár. Istvan

Dr. Fodor Tamás

Tisztelt Hozzászóló!

Teljes mértékben egyetértek Önnel, valóban áldatlan állapot uralkodik azon a területen. Miután döntően hatósági kérdésről van szó, engedje meg, hogy csak vázlatosan, részletezés nélkül ismertessem az eddig tett lépéseket. Miután az Ezersziget által kért fennmaradási engedély lejárt és a vállalkozó nem bontotta el az építményt, az építéshatóság helyszíni szemlét tartott, majd két esetben is jelentős bírságot szabott ki. Az építményt a vállalkozó elbontotta, majd szinte egy ugyanolyat visszaépített néhány nap elteltével. Ezt az építéshatóság ismét lebontatta. A vállalkozó nemrég egy másik építményre fennmaradási engedélyt kért, ez az engedélyezés Győrben történik, még folyamatban van. Önkormányzatunk figyelemmel kíséri a változásokat és szükség esetén a korábbiakhoz hasonlóan fellép annak érdekében, hogy az engedélyeknek megfelelő módon valósuljanak meg a fejlesztések.

Üdvözlettel: Dr. Fodor Tamás

 

Flandorffer Géza

Tiszteletes Polgármester úr, 63 évi kinttártoszkodásom után viszatértem hazámba a szülöföldemre, Magyarországra Sopronba! Hugomal Flandorffer Magdolnával végre személyesen találkoztunk! Csodálatal olvasom és látom a elödeink fontos jelentöségét a városban! Szeretnék személyesen önnel beszélni! Tiszteletel Flandorffer Géza

Dr. Fodor Tamás

Tisztelt Flandorffer Géza!

Munkatársaim felveszik Önnel a kapcsolatot, és egyeztetnek időpontot.

Üdvözlettel: Dr. Fodor Tamás

 

oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33