Kérdések, válaszok
oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 
dtibor

Tisztelt polgármester úr ! Nemsokára eljön az országgyűlési választás ideje és remélem új megbizhato kormánya lesz Magyarországnak. Egy kérdéssel fordulnék önhöz. Köztudott,hogy a Róth Gyula utcába csak behajtási engedéllyel lehet megállni. Hogyan lehetne azt megoldani hogy én is megállhassak ott de csak napi 1-2 órát? A helyzet a következő. Én a Csengery utca egyik vendéglátó egységébe dolgozom aminek a kertje a Róth Gyula utcába végződik. Én intézem az árubeszerzés egy részét amit csak autóval a kerthelyiség felől lehet odavinni. Mindig figyelni kell hogy ne büntessenek meg. Kaphatok ezért behajtási engedély? Ha igen hol és mennyibe kerülne nekem? Segítségét köszönöm. HAJRÁ MAGYARORSZÁG HAJRÁ FIDESZ !!!!

Dr. Fodor Tamás

Tisztelt Hozzászóló!

Van lehetőség arra, hogy indokolt esetben áruszállítás miatt behajtási engedélyt kapjon. Ehhez szükség van egy nyilatkozatra az üzemeltetőtől -amiben megerősíti az árurakodás tényét-, illetve ki kell tölteni egy nyomtatványt. Kérem, vegye fel a kapcsolatot a Polgármesteri Hivatal Városgazdálkodási Osztályával, ahol minden felmerülő kérdésre közvetlenül választ fognak adni. Támogatását ezúttal is köszönöm, minden szavazatra szükség lesz ahhoz, hogy Magyarországon elkezdődhessenek a FIDESZ által szorgalmazott változások.

Áldott Húsvéti Ünnepeket kívánok


Üdvözlettel: Dr. Fodor Tamás

 

Családos apuka

Polgármester Úr! Szeretném megkérdezni, hogy várhatóan meddig tart a Fő tér átépítése? Sokat sétálok át a téren és látom, hogy folyamatos a munka, de van esély arra, hogy még idén elkészül?

Dr. Fodor Tamás

Tisztelt Hozzászóló!

Terveink szerint augusztus végére elkészül a Fő tér felújítása. Eddig minden az ütemterveknek megfelelően halad, bízom benne, hogy a kivitelező tartani tudja a határidőt.

Áldott Húsvéti Ünnepeket kívánok!


Üdvözlettel: Dr. Fodor Tamás

 

Huber Csaba

Tisztelt Polgármester Úr ! Mint fertőrákosi lakós kérdezem Öntől , hogy a Balf és Fertőrákos közötti kerékpárúttal kapcsolatban töténtek esetleges előrelépések . Várható esetleg hogy a fertő tó strandja és a település között lesz esetleg hasonló beruházás ? Önnek sok sikert és jó munkát kívánok : Huber Csaba

Dr. Fodor Tamás

Tisztelt Huber Csaba!

Az Ön által is említett útszakasz többször volt különböző szintű egyeztetések tárgya, de miután nincs tulajdonjoga a soproni önkormányzatnak az adott területen, csak a felújítással kapcsolatos igényt tudjuk jelezni a kormányzat felé. Firtl Mátyás országgyűlési képviselő több ízben interpellált az országgyűlésben többek között a Balf és Fertőrákos közötti útszakasz felújítását kérve. Jómagam az RFT ülésein hívtam fel a figyelmet a problémákra. Hasonló a helyzet a kerékpárutakkal is, sok esetben balesetveszélyt jelent a közlekedés. A problémafelvetés jogos, bízom benne, hogy a közeljövőben konkrét megoldás születhet.

Áldott Húsvéti Ünnepeket kívánok!


Üdvözlettel: Dr. Fodor Tamás

 

egy szavazó

Tisztelt Polgármester Úr! Gratulálok a sokadik győzelméhez a perekkel! Ezek után van még olyan ember a városban, aki hisz a szocialistáknak? Költői a kérdés. Viszont azt szeretném megkérdezni, hogy ha elkezdődik jövőre a Kőszegi uti aluljáró építése, akkor teljesen le lesz zárva az útszakasz, vagy megoldják az ideiglenes közlededést?

Dr. Fodor Tamás

Tisztelt Hozzászóló!

A Kőszegi úti aluljáró építése reményeink szerint már tavasszal megkezdődik. A kivitelező provizórikus utat épít, így a beruházás jelentős ideje alatt -ugyan keskenyebb úton de - biztosított a közlekedés. Fennakadások természetesen lesznek a kivitelezés ideje alatt a közlekedésben, de az elkészült aluljáró reményeink szerint hosszútávon biztosítja a zavartalan közlekedést.

Üdvözlettel: Dr. Fodor Tamás

oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33