Kérdések, válaszok
oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 
Palcsi

Tisztelt Polgármester Úr! Sopron híres volt a jó levegőjéről. Ezt mostanában sajnos nem lehet elmondani.Megint nagyon gyakran elviselhetetlen szag terjeng a városban. Érdeklődni szeretnék,mért jött vissza ismét ez a büdösség, hiszen már egyszer sikerült megszüntetni. Próbálkoznak ellen tenni valamit? Addig kéne tenni valamit,amíg Sopron a jó levegőjéről és nem a büdösségről lesz híres!!! Tisztelettel: Palcsi

Dr. Fodor Tamás

Tisztelt Hozzászóló!

Köszönjük észrevételét, utána fogunk nézni! A szennyvíztisztító telep korszerűsítésével a korábban érzett kellemetlen szag megszűnt, így az Ön által említett problémának más oka lehet. Amennyiben nem egyszeri elszigetelt esetről volt szó, természetesen tenni fogunk ellene.

Üdvözlettel: Dr. Fodor Tamás

 

Közlekedő

Tisztelt Polgármester Úr! Szeretném öntöl megkérdezni hogy tervezik -e a Vándor Sándor ut aszfaltozását??? Én ugy halottam hogy a tervek szerint ott már tökéletes utnak kellene lenni?? Én nap mint nap arra közlekedek és borzalmassan rossz állapotban van:( Köszönöm válaszát előre is.

Dr. Fodor Tamás

Tisztelt Hozzászóló!

A Vándor Sándor utca felújítása régóta szerepel a város tervei között. Az útszakasz kerékpárúttal is kiegészül majd, de a munkálatok megkezdésének legnagyobb akadálya a közműkiváltás. Az utat keresztezi egy gázvezeték, melynek áthelyezése jelentős többletköltséggel jár. Türelmét kérjük. A probléma megnyugtató megoldásáig az út kezelője gyakrabban fogja kátyúmentesíteni az útszakaszt.

Üdvözlettel: Dr. Fodor Tamás

 

Szabó László Dezső

Tisztelt Polgármester Úr! A VOLT fesztivállal kapcsolatos keresztényellenes megnyilánulások ellen mit tesz Ön és a városvezetés? Felháborító lenne, ha egy sátánista múlttal és jelennel rendelkező kultúrmázba öltözött erkölcsromboló nyilvánosan felléphetne az Ön városában Kiváló és megkülönböztetett tisztelettel:Szabó László Dezső költő, publicista, Gyömrő város önk. képviselője.

Dr. Fodor Tamás

Tisztelt Szabó László Dezső!

Köszönöm, hogy felkereste internetes oldalam. Sem én személy szerint, sem a városvezetés nem örült annak, amikor a sajtóból értesült az amerikai rockénekes fellépéséről. Rögtön felvettük a kapcsolatot a szervezőkkel és tájékoztatást kértünk tőlük. Ők megerősítették a zenész részvételét, de biztosították az önkormányzatot -ezt Manson menedzsmentje is megerősítette-, hogy semmilyen vallásellenes kép- vagy hanghatás nem lesz a fellépésen. A szervezőknek nincs tájékoztatási kötelezettségük az együttesek szerződtetése előtt, így az önkormányzatunknak nincs beleszólási lehetősége a zenei kínálatba.

Üdvözlettel: Dr. Fodor Tamás

 

40 eü dolgozó

Tiszteletem! Kérem itt a weboldalon adjon nekünk választ arra, hogy azon kórházi dolgozók akik baz elmólt években még nem kapták meg a jogos és elmaradt ügyeleti pénzüket azt mikor fizetik ki? kb. 70 millió Ftos összegről van szó! A kórház ügyvédje nagyon félreinformált vagy nem akarja megérteni a per tárgyát. Mi az elmaradt ügyeleti ppénzt kérjük míg a kórházvezetés és az ügyvédjük az önként vállalt és kifizetett túlmunkákra hivatkozik! A követelés jogos amit Baranyai dr már elismert! Kérem adjon megnyugtató és egyértelmű választ nekünk és akkor elállunk a pertől! Köszönettel: 40 kórházi dolgozó aki perel

Dr. Fodor Tamás

Tisztelt Hozzászóló!

Megítélésünk szerint az országban egységesen kell rendezni a problémát. Ugyanis amennyiben jogosan jár a dolgozók részére ügyeleti plusz díjazás, akkor azt pertől függetlenül minden érintett dolgozónak meg kell kapnia, természetesen központi forrásból, hisz a kórházak állami finanszírozása a túlmunka fedezetét nem tartalmazta és tartalmazza. Ennek értéke országosan szerény becslések szerint is mintegy 40 milliárd forint. Kormányzati lépés ugyanakkor nem történt. Az Ön által említett jogvitás helyzet tehát nem csak a soproni Erzsébet kórházra igaz, hanem országos probléma. Bízunk benne, hogy mielőbb megnyugtató módon rendeződik a kérdés.

Üdvözlettel: Dr. Fodor Tamás

 

oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34