Kérdések, válaszok
oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 
Németh Miklós

Kedves Polgármester Úr! Hivatkozom a héten a Kisalföldben megjelent , a soproni színházzal kapcsolatos két cikkre és főként a számos hozzászólásokra, amelyek a színház jelenlegi helyzetét, színvonalát és a valódi premierek hiányát stb. taglalják. Amennyiben Ön megelégedett a jelenlegi színvonallal, nincs teendő. Amennyiben valósnak látja a problémákat, szívesen beszélnék Önnel. Üdvözlettel: Németh Miklós mérnök-közgazdász

Dr. Fodor Tamás

Kedves Kovács Miklós!

Eltúlzottnak érzem a napilap internetes oldalán megjelent kritikákat, de természetesen tisztában vagyok azzal, hogy nem lehet minden igénynek egyidejűleg megfelelni. A premierek számát jelentősen befolyásolja a költségvetési helyzet. A soproniak mindettől függetlenül szeretik a színházat, amit a jegyvásárlási adatok -emelkedő jegyeladás- is hűen tükröznek. Fontosnak tartjuk a soproniak véleményét, ezért örömmel vesszük a javaslatokat, kritikákat, észrevételeket. Szívesen megismerném az Ön elképzeléseit is, kérem akár e-mailben, akár levélben forduljon hozzám bizalommal és szükség esetén fogadóórámon várom.

Üdvözlettel: Dr. Fodor Tamás

csöpi

Tisztelt Polgármester Úr. A Csengery ut-mint fő közlekedési utvonal-mikor lesz végre veszélyek nélkül JÁRHATÓ? A DEÁK téren miért égnek egész éjjel a lámpák feleslegesen?Ezt is a közös pénzünkből fizetjük? Tisztelettel várom megnyugtató válaszát! Üdvözlettel Csöpi, a városát szerető nyugdíjís.

Dr. Fodor Tamás

Tisztelt Hozzászóló!

A közútkezelőtől kapott tájékoztatás szerint márciusban megkezdődik a Csengery utca hiányzó szakaszának felújítása. A munkálatok ugyan megnehezítik majd a közlekedést, de ezt követően jelentősen javul az út állapota. A Csengery utca terheltségén pedig a Kőszegi úti aluljáró megépítése javíthat. Bízunk benne, hogy a brüsszeli támogató döntés hamarosan megszületik és akkor még ebben az esztendőben megkezdődhet a 2,6 milliárd forint összértékű beruházás. A Deák tér kapcsán feltett kérdéséből nem derül ki pontosan, hogy Ön mire gondol, ezért utána fogunk nézni az éjszakai világítótesteknek.

Üdvözlettel: Dr. Fodor Tamás

 

1soproni

Tisztelt Polgármester Úr! Honnan lehet megtudni a városba kihelyezett sebességkorlátozó kresz táblák indoklását? Különösen a Baross útra vonatkozó 30-as zóna érdekelne. Köszönettel: 1soproni

Dr. Fodor Tamás

Tisztelt Hozzászóló!

A Baross utca 30 km/h-s sebességkorlátozását az út védelme és az ott élők kérése indokolta. A forgalmi rend kialakításáról a Városfejlesztési Bizottság dönt a közlekedési mérnökök javaslatai alapján. A bizottság természetesen figyelembe veszi a soproniak véleményét, javaslatát, beadványát. Amennyiben konkrét felvetése van, kérem levélben jelezze a Városfejlesztési Bizottságnak.

Üdvözlettel: Dr. Fodor Tamás

 

laci

Mik a város tervei Sopron felnött futbaljával ill tervezik e támogatni az svse csapatát egy nb2es csapat kialakitásában.

Dr. Fodor Tamás

Tisztelt Hozzászóló!

A jelenlegi gazdasági helyzetben jelentős önkormányzati támogatásra nem tudunk vállalkozni az élsport területén. Olyan tőkeerős befektetők részvételére van szükség - nem csak a labdarúgásban-, akik hosszú távon gondolkodnak és biztosítják a klubok zavartalan gazdasági működését. Amennyiben lesz potenciális befektetőjelölt, az önkormányzat lehetőségeihez mértem meg fogja adni a támogatást.

Üdvözlettel: Dr. Fodor Tamás

 

oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34