Kérdések, válaszok
oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 
Juventus drukker

Tisztelt Polgármester úr! Elsőként szeretném elismerésemet kifejezni, amiért eltűri azt a mérhetetlen mocskolódást, amit a baloldal elkeseredett szavazói tesznek. Sokak nevében mondok köszönetet a márciusi ünnepségek színvonalas megrendezéséért. Családommal egy igazi közösségi élmény részesei voltunk, a gyerekek pedig le voltak nyűgözve a huszároktól. Köszönjük! Szeretném megkérdezni, hogy lesz-e műfüves pálya Sopronban. Korábban azt olvastam valahol, hogy az egyik iskola udvarában lesz (Gárdonyira emlékszem, de nem biztos). Válaszát előre is köszönöm! Munkájához további sok sikert és erőt kívánok!

Dr. Fodor Tamás

Tisztelt Hozzászóló!

Nemzeti és városi ünnepeink méltó megünneplése közös feladatunk. Döntően pozitív visszajelzéseket kaptunk, ami megerősít bennünket abban, hogy érdemes színvonalas kulturális programot összeállítani. Valóban pályáztunk műfüves focipálya kialakítására, és pályázatunkat befogadták. A sportpályának a Lackner Kristóf Általános Iskola udvara ad majd helyet.

Támogatását köszönve: Dr. Fodor Tamás

 

kérdező

Tisztelt Polgármester Úr! A Potzmann-dűlőnél lakunk. 2001-ben befizettünk a vezetékes vizre /rajtunk kivül még kb. 300-an. Úgy tudom a tervek elkészültek már csak az engedély van hátra. Van -e reményünk?

Dr. Fodor Tamás

Tisztelt Hozzászóló!

A Potzmann-dűlő vízellátásának kérdésével hosszú évek óta foglalkozik az önkormányzat. A lakók saját anyagi forrásból terveket-, míg a Vízmű és az önkormányzat hatástanulmányt készítetett. A vizsgálatot az indukálta, hogy Sopronban és a környező településeken az elkészült szabályozási tervek oly mértékű területfejlesztéseket tartalmaznak, amelyek megvalósulása esetén jelentős többlet vízigények jelentkeznek a lakosság részéről. Olyan külterületeken is jelentkezett vízigény, melyeken azt sem a szabályozási-, sem a településszerkezeti tervek nem tartalmazzák. A csúcsfogyasztás esetében a jelenleg rendelkezésre álló vízkészlet éppen hogy biztosítani tudja az igényeket. Emellett fontosnak tartom megemlíteni, hogy a vízellátást biztosító vízbázisok védelme érdekében a hatóság korlátozta a kivehető vízmennyiséget. A tanulmányterv a jelenlegi vízbázis kapacitás korlátai miatt a hegykői vízbázis rekonstrukciója előtt, illetve a Pinnye-Nagylózs-Röjtökmuzsaj új vízbázis megvalósulása előtt nem javasolja a közüzemi vízellátás kiépítését.
Amennyiben bővül a város rendelkezésére álló vízkeret, akkor a Vízmű újra meg fogja vizsgálni a bővítés lehetőségét.

Üdvözlettel: Dr. Fodor Tamás

 

csabazs

Tisztelt Polgármester Úr! Szeretném megkérdezni, hogy mennyibe került a város adófizető polgárainak a Március 15.-i ünnepség? Várom megtisztelő válaszát!

Dr. Fodor Tamás

Kedves Hozzászóló!

A március 15-ei ünnepségek előkészítése, a hirdetések és a teljeskörű lebonyolítás költsége összesen bruttó 2 millió forint volt.

Üdvözlettel: Dr Fodor Tamás

 

autós

Tisztelt Polgármester Úr! Szeretném megkérdezni, hogy mikor lesz 84-es úton, a Plazanál körforgalom?

Dr. Fodor Tamás

Tisztelt Hozzászóló!

A Plaza fölé a 84-es főúthoz tervezett körforgalom megépítésére nincs jelenleg lehívható forrás, ezért önkormányzatunk a közlekedési szakemberek bevonásával úgy döntött, hogy lámpás csomópont kiépítésével orvosolja a közlekedési problémákat. A beruházást az önkormányzat saját forrásból biztosítja, és még ebben az évben megvalósítja.

Üdvözlettel: Dr. Fodor Tamás

 

oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34