Kérdések, válaszok
oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 
Harkai úti

Tisztelt Polgármester Úr! Először is, köszönetemet szeretném kifejezni utcánk felújításáért, másod sorban pedig szeretném kérni, hogy, még mielőtt baleset történik, legyenek szívesek valamilyen megoldást kitalálni a forgalom lassítására, mert sajnos elég nagy számban fordul elő, hogy autópályának nézik az utat. Sajnos nem biztonságos a házak elé fel és onnan le hajtani, mert pillanatok alatt elsodorhatják az autóinkat a nem megfelelő sebességgel közlekedők. Ma majdnem tettlegességig fajult egy ház elé történő szabályos felkanyarodás. Kérem amennyiben lehetséges rakják vissza a mindkét oldalról behajtani tilos táblát, kivéve lakók vagy célforgalom felirattal, vagy ha nem túl költséges helyezzenek el fekvőrendőrt a kereszteződéseknél, mielőtt komolyabb baj történik. Válaszát és segítségét előre is köszönöm!

Dr. Fodor Tamás

Tisztelt Hozzászóló!

Az út átadásakor tett ígéretnek megfelelően, közlekedési szakemberek bevonásával vettük sorra a Harkai út sebességkorlátozásának kérdését. Az út meredekségére való tekintettel a fekvőrendőr alkalmazását a szakemberek elvetették, mert ez jelentős nehézséget okozna a felfelé haladók számára. Első lépésként az út mindkét oldalára -és a csatlakozó utcákhoz- kikerül a 40 km/h-s sebességkorlátozó tábla. A betartatáshoz a rendőrség segítségét kértük, akik fokozottabban figyelik majd az útszakaszt. Természetesen amennyiben mindez nem vezet eredményre, a közlekedés biztonsága érdekében további lépéseket teszünk.

Üdvözlettel: Dr. Fodor Tamás

 

Nagy Bence

Tisztelt Polgármester Úr! Nagyon köszönöm megtisztelő válaszát! Köszönöm, hogy meglátogatta a honlapomat és véleményt alkotott róla! Természetesen tájékozódom a politikatudomány területén, illetve a meggyőződések, gondolatiságok terén. Jelenleg ezt gondolom, de természetesen nyitott vagyok a világra, így gondolkodásom is változhat, ahogyan a világ is folyamatosan változik. Mindig is a jó elképzelések és gondolatok híve voltam eddigi rövidke életem során, de emellett figyelembe vettem, hogy mi is lenne jó nekünk magyaroknak, soproniaknak. Én csak szurkolni tudok minden olyan tettért, cselekedetért, ami az országunkat és városunkat szolgálja. Lehet, hogy részben eltérő az álláspontunk, de szurkolok, hogy beváljon, hogy egy erős Magyarországot, erős Sopront mondhassunk magunkénak. Nagyon köszönöm, hogy rendelkezésemre állítana helytörténeti könyveket, hogy még jobban megismerkedhessem városommal. Elfogadom a segítségét és mellékelem ezen levelemben a postai címemet! Őszinte tisztelettel: Nagy Bence

Dr. Fodor Tamás

Kedves Bence!

Postai úton küldeni fogom az ígért könyveket!

Üdvözlettel: Dr. Fodor Tamás

 

Dr. Halmay Miklós Tihamér

Tisztelt Polgármester úr! Többször jártam városukban, mindig élmény volt számomra! Legutóbb november elején voltunk egy hétig a "Hűség városában". A Hotel Sziesztában laktunk. Nagyon jól éreztük magunkat, kiváló volt a személyzet munkája, másoknak is fogjuk ajánlani! Több impresszió ért bennünket, a teljesség igénye nélkül néhányat felsorolok: - tiszták, virágosak az utcák, parkok, - a műemlékek gondozottak, szépek, - segítőkészek, udvariasak a soproni lakosok, - az üzletekben bő kínálat van, az eladók igen figyelmesek. Kívánom, hogy Ön és munkatársai - a helyi lakosok, a turisták és látogatók megelégedésére - végezzék felelősségteljes, szép munkájukat! Tisztelettel üdvözlöm Önt és a Polgármesteri Hivatal munkatársait: Dr. Halmay Miklós Tihamér

Dr. Fodor Tamás

Tisztelt Halmay Úr!

Munkatársaim nevében is köszönöm a dícsérő szavakat. Remélem, hogy a közeljövőben újra ellátogatnak városunkba.

Üdvözlettel: Dr. Fodor Tamás

 

egy soproni

Tisztelt Polgármester Úr! Hallottam valahol, hogy láthatóvá akarják tenni a tűztorony előtt lévő római maradványokat. most viszont visszatemették a gödröt. Mégsem lesz bemutató?

Dr. Fodor Tamás

Tisztelt Hozzászóló!

A Tűztorony előtti terület lefedésére a téli időszak miatt van szükség, mindez nem befolyásolva a város korábbi elképzeléseit. Várhatóan január végén tartunk egy lakossági fórumot, melyen szakemberek részvételével bemutatjuk a terveket. Mindezt fontosnak tartjuk, hiszen szeretnénk megismerni a soproniak véleményét. Ismertetni fogjuk a belváros-felújításhoz kapcsolódó további terveket is, hiszen hamarosan megkezdődik a Tűztorony felújítása, valamint a Kulcspont látogatócentrum és a Várfalsétány kialakítása.

Üdvözlettel: Dr. Fodor Tamás

 

oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34