Hírek
oldalak: 1 2 3 4 5 
Ideiglenes parkolót alakítanak ki az Árpád utcában 2019-03-01

Ideiglenes parkolóhelyet alakítanak ki az Árpád utcában. Ez a megoldás a parkolóház építési munkáinak megkezdéséig jelentős könnyebbséget jelenthet majd az autósoknak. A murvával borított területet, a tervek szerint a hónap végén adják át a gépkocsival közlekedőknek.

Jó ütemben halad a Szent Mihály templom felújítása 2019-03-01

A belső terek megújítása zajlik a Szent Mihály templomban. Az októberben elkezdett rekonstrukció jelenlegi állapotát mutatták be a sajtó képviselőinek pénteken. A közel 3 milliárd forintos fejlesztést Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Győri Egyházmegye konzorciuma valósítja meg.

Sopronra különös erővel csapott le a vörös terror 2019-02-25

Világszerte több, mint százmillió életet követelt a kommunizmus. Ez a terror Sopronra, és könyékére hamar, és komoly erővel csapott le. Erről emlékeztek meg városszerte február 25-én, a kommunizmus áldozatainak emléknapján.

Jó ütemben halad a Lőver Strandfürdő építése 2019-02-19

A Modern Városok Lőver programjának leglátványosabb eleme a strand és az uszoda újjáépítése. A beruházások ugyan két külön szerződés alapján valósulnak meg, de a munkálatok összefüggenek egymással: az új strandmedence légtartásos fedése ugyanis feltétele a rossz állapotú korábbi fedett uszoda elbontásának. Ennek legfőbb oka, hogy a város a fedett uszoda kivitelezési ideje alatt is biztosítani kívánja a sportolási és szabadidős tevékenységeket.

Energetikai fejlesztések a Soproni Német Nemzetiségi Általános Iskolában 2019-02-19

A Soproni Német Nemzetiségi Általános Iskolában megkezdett beruházás célja az önkormányzati intézmények hatékonyabb energiahasználatának, racionálisabb energiagazdálkodásának elősegítése.

oldalak: 1 2 3 4 5