Hírek
oldalak: 1 2 3 4 5 
Tervszerűen folyik a kivitelezés az uszoda területén 2019-09-18

Jó ütemben haladnak a fedett uszoda építési munkálatai – hangzott el a szerdai sajtónyilvános bejáráson. A beruházás a Modern Városok Program keretében valósulhat meg, és azt a célt szolgálja, hogy Sopron a vízi sportokban is fejlett infrastruktúrával rendelkezzen.

Fontos kérdésekről tárgyalt Sopronban dr. Pintér Sándor 2019-09-17

Dr. Pintér Sándor belügyminiszter a városvezetés meghívására érkezett kedden Sopronba. A felek áttekintették, hogy milyen eredményeket ért el az önkormányzat az elmúlt időszakban és tárgyaltak azokról a célkitűzésekről is, amelyeket szeretnének végrehajtani az elkövetkezendő években.

Megújult három oktatási, nevelési intézmény 2019-09-16

A Lackner Kristóf Általános Iskola, a Soproni Német Nemzetiségi Általános Iskola, és a Gyermek és Ifjúsági Központ energetikai korszerűsítésének Európai Uniós projektjét hétfőn zárta le az önkormányzat.

Turisztikai fejlesztés a Páneurópai Piknik Emlékparkban 2019-09-16

Harminc évvel a történelmi eseményeket követően jelentős fejlesztések valósultak meg a Páneurópai Piknik Emlékparkban. A közel 430 millió forintos beruházásnak köszönhetően a következő turisztikai időszakban már látogatóközpont fogadja majd az érdeklődőket.

Államalapító Szent István ünnepe Sopronban 2019-08-20

Szent István királyt ünnepelték a templom búcsúnapján. Az ünnepi szentmisét Bajkai Csaba a templom újonnan érkezett plébánosa mutatta be. A városi ünnepség keretében megáldották az új kenyeret. A híveket szeretet-vendégségbe várták, a Soproni Borlovagok pedig borral kínálták a vendégeket.

oldalak: 1 2 3 4 5