Hírek
oldalak: 1 2 3 4 5 
"A magyar népet nem lehet szétszabdalni" 2019-06-04

A Nemzeti Összetartozás Napján a soproni Barátság parkban emlékeztek meg arról, hogy 1920-ban ezen a napon írták alá a trianoni békediktátumot, amely feldarabolta a történelmi Nagy-Magyarországot. Az eseményen ugyanakkor elhangzott: a a magyar nemzet jóval erősebb annál, hogy határokkal szét lehessen szabdalni, ugyanis képes az országokon átívelő összefogásra, honfitársai, nyelve és kultúrája védelmére.

Templomos Napok Sopronbánfalván 2019-06-02

A Pro Kultúra Sopron szervezésében és Sopron Önkormányzata valamint a Bánfalváért Baráti Kör Egyesület együttműködésében tartották meg a hétvégén a Templomos Napokat Sopronbánfalván. A programot a Hegyi templomban Szekendy Tamás néhai soproni zongora-, orgona- és csembalóművész emlékére ajánlott koncert is gazdagította.

Bált tartott a Lions Club Sopron 2019-06-01

A szombati Lions bálon köszönt le a 2018/2019-es elnök Kulbert Gábor, aki dr. Ocsák József alapító tagnak adta át a feladatot. A következő év jubileumi lesz a helyi jótékonysági szervezet életében, hiszen 30 éve alakult meg.

Sopronba látogatott az osztrák nagykövet 2019-05-28

Sopronba látogatott Elisabeth Ellison-Kramer Ausztria magyarországi nagykövete kedden. A diplomatát Dr. Fodor Tamás, Sopron polgármestere és Dr. Simon István alpolgármester üdvözölték.

FIDESZ győzelem az EP-választáson! 2019-05-26

Köszönjük, hogy Sopronban ilyen sokan támogatták szavazatukkal a FIDESZ-KDNP közös listáját! Kiálltunk Magyarországért, és gyermekeink jövőjéért, hogy esélyünk legyen egy erős, biztonságos, nemzetbarát Európai Unióra.

 

oldalak: 1 2 3 4 5