Hírek
oldalak: 1 2 3 4 5 
Az Ikva Nyugdíjas Otthon karácsonyi ünnepsége 2017-12-19

Az Ikva Nyugdíjas Otthon lakói tartottak karácsonyi ünnepséget kedden. A közös ünneplésen részt vett Dr. Fodor Tamás polgármester, Barcza Attila és Dr. Farkas Ciprián tanácsnok is.

Kétmilliárd forintból újulnak meg a Soproni Szakképzési Centrum iskolái! 2017-12-19

Projektindító konferenciát tartottak Sopronban. A szakképzés jelenét és jövőjét tárgyaló keddi rendezvényen részt vett és előadást tartott Pölöskei Gáborné, szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkár, Dr. Fodor Tamás Sopron polgármestere, Králik Tibor a Soproni Szakképzési Centrum főigazgatója és Horváth Vilmos a Soproni Kereskedelmi és Iparkamara elnöke.

Karácsonyi meglepetés ajándékok a Kurucdombi Óvodának 2017-12-19

Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata hagyományosan minden esztendőben megajándékozza valamelyik intézményét karácsonykor értékes ajándékokkal. Az idei esztendőben a Hermann Alice Óvoda Kurucdombi Tagóvodájában került sor a meglepetés ajándékok átadására, ahol Dr. Fodor Tamás polgármester adta át az aprónépnek a gondosan becsomagolt játékokat.

125 éves a Soproni Vízmű 2017-12-18

125 évvel ezelőtt, az országban harmadikként, Budapest és Győr után adták át a Soproni Vízművet, 1892-ben. A jubileum alkalmából a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban rendeztek ünnepséget hétfőn.

A harmadik gyertya fénye is beragyogja az adventi koszorút 2017-12-17

Sokan látogattak ki vasárnap a város Fő terére, hogy részesei legyenek Sopron adventi koszorúján a harmadik gyertya meggyújtásának ünnepi pillanatának.

oldalak: 1 2 3 4 5 
További hírek az archív menüpontban > > >