Hírek
oldalak: 1 2 3 4 5 
Diplomaosztó ünnepség a Soproni Egyetemen 2018-06-27

Az idei esztendőben 126 hallgató vehette át oklevelet szerdán a Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Karán, ahol a tanévzáró diplomaosztó ünnepségen egyetemi kitüntetéseket is átadtak.

Hazai gyümölcs kerül a „legmagyarabb sörbe”! 2018-06-26

Magyar meggy mázsálása is szerepelt az idei Soproni Sörrally feladatai között, amelyek a versenyzők szerint kissé fifikásabbak voltak a tavalyiaknál. A nem mindennapi verseny célja, hogy a Heineken Hungária Zrt. rendhagyó, szórakoztató módon felhívja a figyelmet a magyar alapanyagok fontosságára – erre a gyártó különösen nagy hangsúlyt fektet, ugyanis idén tavasztól a meggy-citrom, illetve bodza-citrom ízű Soproni Radler sörökbe kizárólag Magyarországon termett meggy és bodzavirág kerül!

Kedden startol a 26. VOLT Fesztivál! 2018-06-25

Kedden kezdődik a 26. VOLT Fesztivál a Lővér Kempingben. A rendezvény helyszínét hétfőn tekintették meg a sajtó képviselői a szervezők és a városvezetés kíséretében.

Konferencia a magyar-horvát kiegyezés 150. évfordulója alkalmából 2018-06-22

150 évvel ezelőtt történt a horvát-magyar kiegyezés. A számos ellentétet megszüntető és enyhítő történelmi eseményről nemzetközi konferencia keretében emlékeztek meg pénteken Sopronban.

Modern Városok Program: Megújul a Lenck-villa is! 2018-06-22

Jó ütemben halad a Modern városok program soproni programelemeinek megvalósítása, a lokális fejlesztések végrehajtására szánt ötvenmilliárd forint állami forrás mintegy felét már lehívta a város - mondta a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos péntek délután sajtótájékoztatón, Sopronban.

oldalak: 1 2 3 4 5 
További hírek az archív menüpontban > > >