Hírek
oldalak: 1 2 3 4 5 
Fogadták a Missziós keresztet a Szent Imre templomban 2019-05-11

Dr. Veres András megyéspüspök és Sopron papsága együtt adott szentmisét a Missziós kereszt tiszteletére, amelyet a soproni Szent Imre plébánián állítottak ki. A különleges kereszt ereklyetartó is.

8 kilométeres túra az ezeréves határon 2019-05-11

Remek a társaság, gyönyörű a táj és a hazánk múltjának dicső emlékeit is szemügyre vehetik - ezt emelte ki a 16. fraknói gyalogtúra körülbelül 300 résztvevője. Volt, aki már tizedszer vett részt a kiránduláson, amely sokkal több egyszerű természetjárásnál.

Kósa Lajos fórumot tartott Sopronban 2019-05-07

Miért fontos, hogy összefogással megőrizzük nemzetünk identitását, a kultúránkat? Erről beszélt Kósa Lajos országgyűlési képviselő, a Magyar Parlament Honvédelmi és Rendészeti Bizottságának elnöke a Liszt Ferenc Kulturális Központban kedden.

Sopronban tartott előadást Áder János 2019-05-07

Magyarország megduplázta erdőterületeinek nagyságát 1921 óta, ami világviszonylatban is egyedülálló - hangsúlyozta Áder János köztársasági elnök kedden a Soproni Egyetem hallgatóinak tartott előadásában.

Megállapodást kötött a Rákóczi Szövetség és a Megyei Jogú Városok Szövetsége 2019-05-06

Magyarként mindig annyit érünk, amennyit segíteni tudunk a nemzettársainkon - mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke hétfőn Budapesten abból az alkalomból, hogy a Rákóczi Szövetség és a Megyei Jogú Városok Szövetsége megállapodást írt alá. Az eseményen részt vett Dr. Fodor Tamás Sopron polgármestere is.

oldalak: 1 2 3 4 5 
További hírek az archív menüpontban > > >