Hírek
oldalak: 1 2 3 4 5 
Mária nénit köszöntöttük 2018-05-03

Századik születésnapja alkalmából köszöntötték Rozmán Vilmos Istvánnét az Ikva Nyugdíjas Otthonban. Mária néni évtizedekkel ezelőtt Budapestről költözött Sopronba, ahol a vérellátót is vezette. Az ünnepelt ma is kitűnő egészségnek örvend.

Töretlen a népszerűsége a Soproni Sportmajálisnak 2018-05-01

Tizedik alkalommal került megrendezésre a Soproni Sportmajális, amelyen az idei esztendőben is több mint 200 óvodás vett részt, hogy egy felejthetetlen közösségi élménnyel gazdagodjon.

Energetikai korszerűsítés a Rothban – 137 millió forintból valósult meg a beruházás 2018-04-24

A „Roth Gyula Szakgimnázium, Szakközépiskola kollégiumi épületének energetikai korszerűsítése” című projekt keretében, mintegy 137 millió Ft értékben valósult meg a létesítmény energetikai korszerűsítése. Az Európai Unió és Magyarország Kormánya 100%-os, vissza nem térítendő támogatásának köszönhetően az épület födémét hőszigetelték, ablakait lecserélték és felújították.

Arannyal felérő ezüstérem! 2018-04-22

A Sopron Basket csapata ezüstérmet szerzett a női kosárlabda Euroliga hazai rendezésű négyes döntőjében! Szívből gratulálunk ehhez a fantasztikus, sporttörténeti sikerhez!

A FIDESZ-KDNP nyerte a választásokat 2018-04-08

Az április 8-ai országgyűlési választások a FIDESZ-KDNP győzelmét hozták országosan és a mi választókörzetünkben is. Az egyéni mandátumot Barcza Attila szerezte meg, így ő képviseli Sopront az Országgyűlésben. Felvételünkön Dr. Fodor Tamás polgármester szavaz a Jegenye sori Óvodában.

oldalak: 1 2 3 4 5 
További hírek az archív menüpontban > > >