Hírek
oldalak: 1 2 3 4 5 
Caitlin Jones, a brit nagykövet-helyettes látogatott Sopronba 2018-01-30

Udvariassági, bemutatkozó látogatást tett Sopronban Caitlin Jones brit nagykövet-helyettes akit Dr. Fodor Tamás polgármester fogadott a városházán kedden.

106. Iparos bál Sopronban! 2018-01-27

A Sopron és Vidéke Ipartestület Elnöksége és Vigalmi Bizottsága a Pannónia Hotelben rendezte szokásos éves bálját. Az eseményen részt vett Dr. Fodor Tamás polgármester is.

Rotary Bál a jótékonyság jegyében 2018-01-20

Az idei esztendő januárjában tartották meg a már hagyományos jótékonysági bált, amelynek szervezője a Rotary Club Sopron és a Rotary Club Sopron-Pannonia volt.

Lézerszemészeti klinikát adtak át Sopronban 2018-01-18

Az új soproni klinikán három nagy értékű lézerrel különböző kezeléseket tudnak elvégezni. A szemet századmilliméteres pontossággal tudják műteni, akár egy szürkehályog miatti szemlencse cseréről legyen szó, vagy az időskori alkalmazkodó képesség elvesztése miatt kell speciális szemlencsét beültetni, vagy a beteg egyszerűen el akarja hagyni a szemüvegét, kontaktlencséjét és szabadon akar látni.

Végső búcsú Elza nénitől 2018-01-15

Hétfőn vettek végső búcsút a soproni evangélikus templomban a barátok és ismerősök Brandeisz Elza nénitől, aki Sopron legidősebb polgára volt.

oldalak: 1 2 3 4 5