Hírek
oldalak: 1 2 3 4 5 
Soproni sikerek a nemzetközi bajnokságon 2018-05-26

Egy első, és kettő második helyezést is elértek a Roth Gyula Szakgimnázium diákjai a 17. Erdésztanulók Európa Bajnokságán, amelynek szombaton tartották a díjátadó ünnepségét. A nemzetközi bajnokságon magyar csapat még sohasem ért el ilyen becses eredményt.

Elkezdődött a Soproni Borünnep 2018-05-25

Megnyitották a XXVII. Soproni Borünnepet pénteken este, a Mária-szobornál. A Várkerületen sorakozó bódék alkotta színes vásári forgatagban a helyi nedűk mellett finom csemegék, és vásárfiák is helyet kaptak. A Fő téren pedig a Nemzeti Parkok hetének első rendezvényét nyitották meg, amelynek keretében bemutatkozik a Fertő-Hanság Nemzeti Park is.

Kulcsszerepünk van a klímavédelemben 2018-05-16

A klímavédelemben a kulcsszerep a városokra hárul - jelentette ki Áder János köztársasági elnök, miután hivatalában fogadta Tarlós István Budapest főpolgármesterét és a Megyei Jogú Városok Szövetségének (MJVSZ) tagjait. Az eseményen részt vett Dr. Fodor Tamás, Sopron polgármestere is.

Éljetek boldogul! 2018-05-12

Fáklyafényben, szalamanderben vonultak a valétálók a Fő térre. A Soproni Egyetem mintegy 100 végzős hallgatója az alma matertől és Soprontól is búcsúzott szombaton.

Köszöntötték a bajnok Sopron Basket csapatát 2018-05-04

A tizenkettedik bajnoki címét begyűjtő Sopron Basket csapatát köszöntötte Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata nevében Dr. Fodor Tamás pénteken. Sopron polgármestere egy-egy szál virággal is megköszönte a csapat tagjainak, hogy az újabb sportsikerükkel tovább öregbítették városunk hírnevét.

oldalak: 1 2 3 4 5