Hírek
oldalak: 1 2 3 4 5 
FIDESZ győzelem az EP-választáson! 2019-05-26

Köszönjük, hogy Sopronban ilyen sokan támogatták szavazatukkal a FIDESZ-KDNP közös listáját! Kiálltunk Magyarországért, és gyermekeink jövőjéért, hogy esélyünk legyen egy erős, biztonságos, nemzetbarát Európai Unióra.

 

Oklevelet kaptak a Gyorstalpaló résztvevői a "tanévzárón" 2019-05-19

Közel 300 soproni vehette át elismerő oklevelét, ők hónapról hónapra részt vettek a Gyorstalpaló nevű városismereti sétán. A Polgármesteri Hivatal dísztermében összegyűlteket dr. Fodor Tamás polgármester köszöntötte.

A magyar hősökre emlékeztek Sopronbánfalván 2019-05-19

A magyar hősökre emlékeztek a Bánfalvi Hősi Temetőben vasárnap. Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Bánfalváért Baráti Kör Egyesület és a Honvéd Hagyományőrző Egyesület Soproni Csoportja az I. világháborús emlékműnél várta a megemlékezőket.

Testvérmegyei látogatás Sopronban 2019-05-16

Sopronba is ellátogatott az a németországi delegáció, amely a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat meghívására érkezett Győrbe a hét elején.

"Sohasem feledünk téged, Sopron!" 2019-05-11

A Soproni Egyetem kapui kitárultak, a szalamander ismét elindult, nyomában pedig a fáklyák borostyán fényűre festették Sopron utcáit. Szombat este valétálók sokasága búcsúzott az Alma Matertől és az annak otthont adó várostól, Soprontól.

oldalak: 1 2 3 4 5