Hírek
oldalak: 1 2 3 4 5 
Barokk vasárnap a Szentek lépcsőjénél 2018-07-08

300 éves a sopronbánfalvi Barokk lépcső. A jubileum alkalmából ünnepi programot rendezett vasárnap a Bánfalváért Baráti Kör, melyen Németh Attila plébános megáldotta a tavaly felújított egyedülálló műemléket.

Sopronba látogattak a bad wimpfeni Sopron és Környéke Kulturális Egyesület tagjai 2018-07-05

A bad wimpfeni Sopron és Környéke Kulturális Egyesület tagjait köszöntötte csütörtökön Dr. Fodor Tamás, Sopron polgármestere, aki beszámolt Sopron város éves fejlesztéséről is a vendégeknek.

Megemlékezés a Soproni Zsidó Temetőben 2018-07-01

A 74 évvel ezelőtt deportált soproni zsidóságra emlékeztek vasárnap a Soproni Zsidó Hitközség szervezésében. A város részéről Dr. Fodor Tamás polgármester mondott emlékbeszédet.

Sopronért emlékérem: elismerés a plébánosoknak 2018-06-28

"Sopronért emlékérmet" adományozott az önkormányzat a soproni közösségért végzett munka elismeréseként Henczel Szabolcsnak és Kálmán Imrének. A plébánosok a jövőben a Győri Egyházmegye döntése értelmében más településeken folytatják munkájukat, így búcsúznak a Leghűségesebb várostól.

Kitüntetések az orvosi hivatás ünnepén 2018-06-27

A Semmelweis Nap a magyar egészségügy napja és egyben legnagyobb ünnepe. Szerdán a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban tartotta Semmelweis–napi ünnepségét a Soproni Gyógyközpont. Az intézmény 56 munkatársa és három osztály kollektívája részesült cím adományozásában illetve elismerésben.

oldalak: 1 2 3 4 5