Hírek
oldalak: 1 2 3 4 5 
Év végi találkozás az egyházi vezetőkkel 2018-11-30

A történelmi egyházak vezetőivel találkozott Dr. Fodor Tamás polgármester, Dr. Simon István alpolgármester, és Barcza Attila, Sopron és térsége országgyűlési képviselője. Az eseményen elhangzott: városunk érdeke, hogy jó kapcsolatot ápoljon a történelmi egyházakkal, hiszen jelentős szerepet töltenek be a lakosság életében, az egyházi és világi ünnepek megélésében.

Városi kitüntetésekről döntött a közgyűlés 2018-11-29

Döntött városunk közgyűlése az idei kitüntetésekről. Ez alapján Sopron 2018-as díszpolgára Dr. Árvay Györgyné, vegyész, a Nagycsaládosok Országos Egyesülete Soproni Tagegyesületének alapító tagja.

Fontos, hogy megvédjük szeretteinket, értékeinket 2018-11-28

A magyar kormány nem a migrációval akarja megoldani a népesedési problémát, hanem a magyar családok, valamint a családalapító fiatalok támogatásával. A családok évében különösen fontosak a visszajelzések, azért is fontos, hogy minél többen kitöltsék a családok védelméről szóló nemzeti konzultációs kérdőívet akár papír-, akár elektronikus formában.

50 éve alakult meg a Fertő-táj Bizottság 2018-11-27

Ötven esztendővel ezelőtt alakult meg a Fertő-táj Bizottság, amely nagyon sokat tett a Fertő tó és környékének sokrétű feltérképezéséért, vizsgálatáért. A Magyar Hidrológiai Társaság Soproni Területi Szervezete és a Soproni Egyetem egy emléküléssel tisztelgett a bizottság kutatói előtt kedden délután a Ligneum Látogatóközpontban.

Virilisták, mesterek és mecénások ünnepe 2018-11-16

Virilistáit köszöntötte Sopron pénteken, Lackner Kristóf születésének 447. évfordulója alkalmából. A nagyformátumú polgármesterre emlékezve, a város legnagyobb adófizetői, valamint mecénásai részesültek elismerésben a Liszt-központban tartott ünnepségen.

oldalak: 1 2 3 4 5