Hírek
oldalak: 1 2 3 4 5 
Forog a kerék, őröl a malom! 2018-09-15

A Kárpáti család nyolc éve visszavásárolta akkori tulajdonosától Sopronbánfalván az egykori családi örökséget, majd megkezdte annak többlépcsős, körültekintő felújítását. Ennek a munkának az eredménye, hogy most már újra őröl a malom, amely a Kulturális Örökség Napjai keretében kezdte meg hivatalosan is működését.

innoLignum tizedszer 2018-09-13

Az innoLignum Sopron Erdészet és Faipari Szakvásár és Rendezvénysorozat idén 10. alkalommal nyitotta ki kapuit, amelyre sok szeretettel várják az érdeklődő látogatókat.

Bemutatták Bősze Balázs posztumusz kötetét 2018-09-11

Naplórészletek - Megcsalt örökkévalóság – ezzel a címmel jelent meg Bősze Balázs, költő, író posztumusz kötete. A Sopron Kultúrájáért díjjal kitüntetett alkotó három évvel ezelőtt hunyt el. A könyv anyaga így összességében még nem jelent meg egyetlen kiadványban sem.

Soproni Egyetem: 800 elsőéves kezdi meg tanulmányait 2018-09-11

A 210 éves erdészeti felsőoktatásról is megemlékeztek a Soproni Egyetem Központi tanévnyitó ünnepségén. Az eseményen az intézmény együttműködési megállapodást kötött a Testnevelési Egyetemmel. Az elsős hallgatók a fogadalomtétel után váltak egyetemi polgárrá.

Hagyományőrző búcsú volt Bánfalván 2018-09-09

Az idei esztendőben is szeptember második hétvégéjén került megrendezésre a Bánfalvi Mulatság és Búcsú, amelynek a főszervezője a Bánfalváért Baráti Kör volt.

oldalak: 1 2 3 4 5 
További hírek az archív menüpontban > > >