Hírek
oldalak: 1 2 3 4 5 
Meggyújtották a Fő téren a második adventi gyertyát is! 2017-12-10

Rengeteg érdeklődő mellett került sor a Fő téren a második adventi gyertya meggyújtására.

Karácsonyváró ünnepet tartott a Máltai Szeretetszolgálat Soproni Csoportja 2017-12-09

A Máltai Szeretetszolgálat Soproni Szervezete a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban rendezte meg az idei évi karácsonyváró adventi ünnepét szombaton, ahol színes programok szórakoztatták a vendégeket. Az eseményen részt vett Dr. Fodor Tamás polgármester, valamint Péli Nikoletta és Barcza Attila önkormányzati képviselők is.

Püspöki áldás a Mária szoborra 2017-12-07

A Szeplőtelen fogantatás ünnepe alkalmából csütörtökön a Domonkos templomban vesperást tartottak. Azt követően a Szent György Plébánia szervezésében körmenet indult a várkerületi Mária szoborhoz a hívek sokaságával. Az esemény leglátványosabb részeként Dr. Veres András megyéspüspök - a Soproni Katasztrófavédelmi Kirendeltség közreműködésével - a magasban megkoszorúzta a szobrot. Az ünnepen részt vett Dr. Fodor Tamás polgármester és Barcza Attila városi tanácsnok is.

A soproni bombatámadások áldozataira emlékeztek 2017-12-06

73 éve, 1944. december 6-án sújtotta Sopront az első, hatalmas ember és anyagi áldozatokat követelő bombatámadás. Az áldozatokra szerdán emlékeztek a II. világháborús emlékműnél.

Zenés délután a gyermekekért Sopronban 2017-12-04

Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata vidám zenés műsorral, és csomagokkal ajándékozta meg a meghívott soproni gyerekeket hétfőn a Liszt Ferenc Kulturális Központban.

oldalak: 1 2 3 4 5